Demko is dringend op zoek naar de volgende collega’s:     

Projectleider / Engineer

In deze verantwoordelijke kantoorfunctie is geen dag hetzelfde. Je behandelt zelfstandig offerte-aanvragen en beheert je orders. Je bent verantwoordelijk voor het technisch ontwerp, overleg met de klant en het (mede) maken van werktekeningen. Intern ben je de spil tussen de tekenaar-werkvoorbereiders, werkplaatsmedewerkers en directie. Je zorgt ervoor dat productiecapaciteit en orderingang naadloos op elkaar aansluiten. Inkoop van project gerelateerde delen en het tijdig aansturen van leveranciers kan tevens tot je takenpakket behoren. Je kunt goed werken onder druk. Uitgebreide kennis van MS-office pakketten (w.o. Word en Excel), 2-D en 3-D tekenprogramma’s en het kunnen berekenen van constructies is van essentieel belang. Ervaring in een werkplaats, of bekendheid met de werkwijze in een werkplaats is natuurlijk onontbeerlijk. In verband met de internationale activiteiten van Demko is een goede vaardigheid in het Engels (spreken en geschrift) noodzakelijk, vaardigheid in de Duitse taal is een pre. Opleidingsniveau HTS.

Voor bovengenoemde functie zijn diploma’s natuurlijk belangrijk, maar inzet, kennis, enthousiasme en liefde voor het vak zijn belangrijker. Wij bieden prima arbeidsvoorwaarden, afwisselend werk en veel verantwoordelijkheid.

Heb je interesse in bovenstaande functie of wil je een open sollicitatie sturen, dan ontvangen we graag een reactie van je. Stuur een brief met CV, of liever nog een mail met bijlagen naar:


Constructeur / tekenaar
neem contact op met Marcel de Joode (0418 – 573400) voor meer informatie over deze uitdagende functie.Demko Metaalconstructies B.V.
T.a.v. Marcel de Joode

 

Bezoekadres:
Parallelweg 52
  4171 AG - Herwijnen

Postadres:

Postbus 11

4170 AA - Herwijnen

Telefoon:
Fax:
E-mail:

+31 (0) 418 - 573 400
+31 (0) 418 - 573 409
marcel@demko.nl